Draadloos opladers

Draadloos opladen heeft detoekomst

Over draadloos opladers

U gebruikt draadloos opladen niet omdat het “beter” is. U gebruikt het omdat het handiger is. Veel handiger. U heeft zo geen kabel meer nodig die in de knoop kan raken of kapot kan gaan. Let wel goed op of uw smartphone wel draadloos kan opladen. Deze manier van opladen is eenvoudig, efficiënt en de manier van opladen voor de komende jaren.

Als relatiegeschenk

Tot de dag van vandaag is mobiele telefoon onmisbaar in samenleving en wordt de hele dag gebruikt. Dagelijks opladen is dan ook noodzakelijk en hierdoor is een draadloze oplader onmisbaar. Met uw logo of slogan uiting op de oplader, zal de hele dag zichtbaar zijn op het bureau of tafel van de ontvanger. Hierdoor een ideaal relatiegeschenk.

Wat is Qi?

Qi is de wereldwijde standaard (vergelijkbaar met Bluetooth, NFC, USB en Wi-Fi) voor draadloos opladen. De benaming komt uit de Aziatische cultuur en betekent ‘vitale energie’. 
Bij Qi draadloos opladen wordt stroom overgedragen via elektromagnetische inductievelden. Laadkabels, stekkers en adapters zijn overbodig. U heeft alleen een Qi laadstation (zender) en telefoon met draadloze laadcompatibiliteit (ontvanger) nodig.

Werkt op:

- iPhone 8/8 Plus, X, Xs, Xs Max and Xr
- Samsung Galaxy S8, S9, S10 / Active / Plus
- Samsung Galaxy Note 8 en 9
- Huawei Mate 20 Pro P30 Pro /Mate RS
- Sony Xperia XZ2 / Premium en Xperia XZ3
- Nokia Lumia 929 / Lumia 930
- Nokia 8 Sirocco
- Nokia 9 PureView

Levertijd:

De levertijd van de producten is ongeveer 14 werkdagen na goedkeuring van de orderbevestiging en de bruikbare artwork. Sommige modellen hebben wij op voorraad en deze kunnen wij binnen 7 dagen leveren.
Lage Ham 190-192
5102 AE Dongen
Nederland
© 2009 - 2019. ProCreative. All Rights Reserved.
Telefoon: +31 162 317 112
Skype: Pro_Crea
E-mail: info@pro-creative.nl