Over ons

ProCreative is gespecialiseerd in USB webkeys, USB memory sticks, Video Brochure met LCD scherm, Powerbanks en Electronische gadgets. De uitgangspunten zijn hierbij altijd de juiste kwaliteit, relatief kleine minimum-orders, korte levertijden en de beste prijs in de markt. Wij zien ons zelf als een “kleine speler” in de markt. Dit houdt in dat wij vanwege scherpe condities voor de meest gangbare artikelen dezelfde of lagere prijzen kunnen hanteren dat als de grote spelers.

Wat bieden wij?

✓ Goede prijs-kwaliteit verhouding
✓ Technische kennis van producten
✓ Persoonlijk advies over de mogelijkheden
✓ Snelle levertijden
✓ Goede service 

✓ Eigen ontwerpafdeling

Ook benieuwd naar alle mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.
0162-317112 of info@pro-creative.nl

Video Brochures

De Video Brochure is een combinatie van de bedrukte kaart en een LCD scherm. Uw reclameboodschap wordt automatisch gestart,wanneer u de video brochure opent. Zo heeft uw boodschap extra impact en een hoge attentiewaarde bij de ontvanger.


Meer over..

USB webkeys & Webbuttons

USB webkey en webbutton zijn geweldige marketing tool met een URL adres voorgeprogrammeerd. Een effectieve manier om uw bedrijf, nieuwe producten, aanbiedingen, etc.. te promoten. De ontvanger steekt de USB webkey in een USB poort en de website wordt automatisch geopend.


Naar producten

USB memory sticks

De USB-sticks kunnen worden gezien als een modern hulpmiddel voor het archiveren, opslaan en vervoeren van informatie en gegevens. En behoren tot de belangrijkste opslagmedia en informatiedragers op dit moment.


Naar producten

Draadloos opladers

U gebruikt draadloos opladen niet omdat het “beter” is. U gebruikt het omdat het handiger is. Veel handiger. Deze manier van opladen is eenvoudig, efficiënt en de manier van opladen voor de komende jaren.

Een draadloos oplader in combinatie met een powerbank bent u altijd voorzien van een oplader, waar u ook bent! Powerbanks geven u nog meer vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Uw mobiele telefoons, tablets of computers zijn in no-time opgeladen.


Naar producten

Creative Design

The ProBottle

Creative Design van ProCreative.
Unieke Touch LCD dop geeft real-time de temperatuur van de vloeistof aan.

Deze isolatiebeker van 350ML, 500ML 750ML en 1L is voorzien van het allernieuwste techniek. De dop is niet alleen voorzien van een temperatuursensor waarbij real-time de temperatuur van de vloeistof in de gaten worden gehouden, maar bevat ook een stappenteller, tijd en alarm en hou bij wanneer u heeft bijgevuld.ProBottles.jpg

Referenties

© 2018 ProCreative. All Rights Reserved.

Get in Touch

ALage Ham 190-192
5102 AE Dongen

T0162 317 112

M0653 382 702